کد خبر:۱۳۴۶۸۸۷
داور خاطرهساز تاجیک برای بازی استقلال و المحرق
کنفدراسیون فوتبال آسیا داور دیدار حساس استقلال مقابل المحرق بحرین را معرفی کرد؛ مسابقهای که صعود آبیپوشان به مرحله بعد لیگ قهرمانان آسیا ۲ به نتیجه آن گره خورده است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، با اعلام رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC)، «سعدالله گلمراد» داور تاجیکستانی به عنوان قاضی دیدار تیمهای المحرق بحرین و استقلال ایران انتخاب شد. استقلال در هفته ششم و پایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲، از ساعت ۱۹:۳۰ روز چهارشنبه میهمان المحرق خواهد بود؛ دیداری که آبیپوشان برای صعود به مرحله بعد، چارهای جز پیروزی در آن ندارند.
نکته قابل توجه اینکه گلمرادی فصل گذشته نیز دیدار الریان قطر – استقلال را در لیگ نخبگان آسیا قضاوت کرده بود؛ مسابقهای که با پیروزی استقلال به پایان رسید و زمینهساز صعود این تیم به مرحله بعد شد. حال باید دید آیا استقلال میتواند با قضاوت این داور تاجیک، بار دیگر خاطرهای خوش را در رقابتهای آسیایی تکرار کند یا خیر.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰